italiaansebruiloft,  landelijk trouwen,  poolparty,  tips Toscaans huwelijk,  trouwen in Toscane,  wedding planner,  witte loper

Wettelijk trouwen in de tuin van AG05

Ongeveer een jaar geleden kwam ik in contact met André en Rianne over de organisatie van hun bruiloft. Ze kozen voor AG05 in juni 2017. In het voorjaar kwamen ze voor het eerst kijken en proeven. Ze hadden specifieke wensen omtrent het menu. Meestal maakt de familie op dit agriturismo zelf een typisch Toscaans menu, maar ze deinsden niet terug voor een variant hierop. In Italië hebben ze namelijk meestal het idee dat je alleen vis aan zee moet eten en vlees landinwaarts. Kokkin Daniela bereidde een heerlijke risotto ai frutti di mare (met zeevruchten).

Op zaterdag 17 juni kwamen de gasten aan en startten ze met een borrel. Daarna volgde een heerlijk pastadiner aan een lange tafel op het terras. Zondag was de grote dag! Na het ontbijtbuffet hadden gasten tijd om lekker te luieren aan het zwembad of een tochtje te maken naar Volterra. Er werd een lunchbuffet ter beschikking gesteld aan het zwembad. Rianne’s haar en make-up werd gedaan door Pamela. Ik was inmiddels bezig met het klaarzetten van de ceremonie. We hadden de volgende aankleding bedacht met Rianne en André: stoelen met een stoelhoes in de tuin met uitzicht op Volterra, een witte loper in het midden met aan de zijkant paaltjes met vaasjes gevuld met verse bloemetjes. Er was een indeling gemaakt voor de ceremonie en ik had papieren parasolletjes neergelegd op de stoelen van de dames. We hadden een microfoon en speakers klaargezet voor de burgemeester en de tolk zodat iedereen de ceremonie goed kon kon verstaan. Na de ceremonie stond er prosecco klaar en een uitgebreid hapjesbuffet in de ‘Limoniaia’, in de schaduw. Het bruidspaar maakte ondertussen trouwfoto’s rondom de accommodatie. De ronde dinertafels werden gedekt wederom in de tuin met uitzicht op Volterra. De tafeldecoratie was in de stijl van het bruidsboeket, een mooi fleurig boeket op een ronde spiegel en waxinelichtjes in glaasjes eromheen. Als dessert was er een Italiaanse bruidstaart. Inmiddels stond de DJ klaar bij het zwembad voor een geweldige poolparty die geopend werd door het gooien van het bruidsboeket.

accommodatie: AG05 bruidskapsel & makeupPamela  fotografieDavid   bloemen: Romina

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *