San Miniato,  trouwen in Toscane

Marc en Angela trouwen in San Miniato


Op 30 april 2009 zijn Marc en Angela in het huwelijksbootje gestapt in San Miniato. Een paar maanden eerder was de inauguratie van de prachtig gerenoveerde zaal van het gemeentehuis “Sala delle sette Virtu” (zie bovenstaande foto). Hier hebben Marc en Angela elkaar het ja-woord gegeven.


Dit zijn hun eigen woorden:

Onze trouwdag in San Miniato 30 april 2009.

Vanaf onze 17e jaar samen was trouwen er voor ons nooit van gekomen, we waren tenslotte al zo lang saampjes! We zeiden wel tegen elkaar dat als het er ooit nog van zal komen, het een hele bijzondere dag moest worden!! Tot op een dag dat we in begin van 2008 te horen kregen dat ik ziek was… We zijn toen in datzelfde jaar met onze kinderen in april naar Italie op vakantie gegaan om eventjes alles los te kunnen laten, van de natuur te genieten, van elkaar en van onze kinderen! Toen we in Venetie waren vertelde Marc me hele mooie woorden en liet me twee blinkende ringen zien waarop stond gegrafeerd: “Eternity” en vroeg me heel romantisch ten huwelijk! We wilde graag een jaar later al trouwen in het mooie Italie… We zijn op internet gaan zoeken en vonden toen de site van Renske, onze super-weddingplanner!! Op een hele prettige manier hebben we via mailtjes en soms via telefoontjes al onze wensen besproken en Renske probeerde dit dan voor ons in Italie mogelijk te maken. We fantaseerden dat onze trouwdag een sprookje zou worden, met onze eigen twee kinderen als bruidskindjes… Op donderdag 30 april 2009 gaven wij elkaar het ja-woord in het ontzettend mooie San Miniato (Toscane). En Renske heeft van ons sprookje een droomhuwelijk gemaakt, een onvergetelijke mooie dag die we voor altijd in ons hart mee mogen dragen!! Bedankt Renske, voor al je lieve zorgen. Marc, Angela, Esmee En Noah uit Nederland-Capelle a/d ijssel.