trouwen in Toscane

Emiel & Felien en Wouter & Rachel trouwen in Certaldo

Op 3 mei 2009 zijn Emiel & Felien en Wouter & Rachel Duinisveld tegelijkertijd in het huwelijk getreden in de tuin van een prachtig kasteel vlakbij Certaldo. Ik heb de eer gehad het huwelijk voor deze twee bijzondere stellen te mogen vieren. Ter begeleiding speelde de violiste Beatrice onder andere de Wedding March van Wagner, wat bijgedragen heeft aan een magische sfeer op deze onvergetelijke zondagmiddag in de Toscaanse heuvels.

Dit zijn hun eigen woorden:

Op 3 mei 2009 zijn wij in het huwelijksbootje gestapt in de prachtige tuin van een Castello vlakbij Certaldo. Een bijzonder dubbelhuwelijk voor ons en voor onze families. Wij zijn als twee stellen aan elkaar verbonden doordat de mannen broers zijn. De krachtige band die zij hebben, heeft ons doen besluiten samen te trouwen in een kleine groep met onze dierbaren. Renske heeft ons geholpen aan een fantastische locatie waar we met een relatief kleine groep een geweldig weekend hebben beleefd. Door de grote mooie appartementen had iedereen voldoende privacy en luxe. Niet alleen de appartementen waren prachtig, maar ook het terras, het uitzicht, het kasteeltje, het zwembad en de mooie tuinen. Renske heeft ervoor gezorgd dat aan al onze wensen werd voldaan en iedereen een mooi weekend heeft gehad waarin alles goed was georganiseerd. Vooral de huwelijksdag was boven verwachting. Het eten was verrukkelijk en er was meer dan iedereen op kon.

Wij raden deze cateraar dan ook van harte aan. Renske, je hebt ons en onze gasten een fantastisch weekend bezorgd! Bedankt voor alles!

Groetjes,

Emiel en Felien

Wouter en Rachel

Voetnoot:

Het is in Itali
ë momenteel alleen mogelijk is om op plekken te trouwen die de gemeente aanwijst. In Nederland kan dat inmiddels op veel verschillende plekken. Maar hier in Toscane zijn ze nog niet zover. Het hierboven beschreven huwelijk is een symbolisch huwelijk, oftewel een blessing.