Accommodaties in Toscane,  bloemenboog,  bruidskapsel,  buiten trouwen,  buitentrouwen,  country style,  italiaansebruiloft,  mooitoscane,  symbolische ceremonie Toscane,  tips Toscaans huwelijk,  Toscane,  trouwen in het buitenland,  trouwen in Italie,  trouwen in Toscane,  trouweninitalie,  wedding planner

Italiaanse bruiloft in een villa middenin de Toscaanse heuvels

Wat is er mooier om een weekend lang te genieten met je liefste familie in vrienden ter gelegenheid van jullie eigen Italiaanse bruiloft in een villa helemaal voor jullie?

Begin de trouwdag gewoon lekker relaxed met een ontbijt en laat de gasten genieten van de locatie. Luieren in of rondom het zwembad en trakteer ze na de lunch op een Italiaans ijsje. Zoals bijvoorbeeld een driewieler, een zogenoemde ‘ape’, die bij uitklappen in een heuse ijskar omgetoverd wordt. Deze kan als verassing aan komen rijden.

Jullie persoonlijke ceremonie bovenop de heuvel met uitzicht op de prachtige landschappen plannen we later op de dag als de zon een beetje gezakt is en het minder heet is. Terwijl jullie trouwfoto’s maken bij ondergaande zon, gaan de gasten gezellig door met borrelen. Tegen schermertijd lopen jullie allemaal naar de prachtig gedekte tafels met kaarsen en lampjes en genieten jullie van een echt uitgebreid, Italiaans diner. Tijdens dat diner zullen er vast wel een paar mensen willen speechen of willen jullie een echte Italiaanse tenor laten zingen om het plaatje compleet te maken. Na zo’n lang diner zullen jullie waarschijnlijk wel zin hebben in een mooi feest, lekker dansen tot in de late uurtjes! Check altijd even tot hoe laat de muziek buiten aan mag blijven, dat is per locatie verschillend.

Meer tips, reserveer een online kennismakings gesprek! mooitoscane@gmail.com