Accommodaties in Toscane,  alfa giulietta,  bruidskapsel,  country style,  italiaansebruiloft,  trouwauto,  trouwen in cortona,  trouwen in Italie,  trouwen in Toscane

Trouwen in Cortona

Kim wist het meteen, ze zag VI03 op mijn site en dit moest de trouwlocatie worden voor haar en Arnd. Zo gezegd zo gedaan, al ruim anderhalf jaar voor de bruiloft lag in ieder geval de villa al vast. De trouwdag werd gepland op 30 juli 2016, middenin de zomer. Het was inderdaad flink warm. Juist daarom hadden we de ceremonie ‘s ochtends gepland in Cortona.

Kim’s haar en make-up werd gedaan door Marcela en ook enkele andere dames werden gestyled door Florentina. Toen Kim klaar was kwam ze vanuit het appartement over een lange rode loper aanlopen voor de first look in het bijzijn van de gasten. Vervolgens vertrokken de gasten met een bus naar Cortona en Kim en Arnd met de Alfa Giulietta. De ceremonie vond plaats in het gemeentehuis van Cortona, midden op het centrale plein. Daarna was het tijd voor een toost en een lunch aan hetzelfde plein. Terwijl Kim en Arnd trouwfoto’s gingen maken met fotograaf Alessio Lazzeretti, gingen de gasten terug naar de villa voor een verfrissende duik.
Rond half zeven vond het aperitief plaats aan het zwembad: Limoncello met prosecco! Lekker fris op een zomerse avond. Alessandro en de pianist zorgden voor de muzikale invulling. In de tussentijd legde ik de laatste hand aan de tafel met fleurige gerbera’s: summer-chique!
Aan tafel volgde een uitgebreid Italiaans diner. Na het diner was het feest nog niet afgelopen want Alessandro en Antonio lieten jong en oud dansen op hun live-muziek.

accommodatieVI03 bruidskapselMarcela    fotografieAlessio Lazzeretti   bloemen: Romina muziek: Alessandro & Antonio