Accommodaties in Toscane,  buiten trouwen,  buitentrouwen,  country style,  tips Toscaans huwelijk,  Toscane,  trouwen in het buitenland,  trouwen in Toscane,  trouweninitalie,  wedding planner

Trouwen met uitzicht op de glooiende Toscaanse heuvels

Anais en Piet trouwden op 2 juni 2018 op een prachtige borgo met uitzicht over de Toscaanse heuvels.

Een greep uit Anais haar ervaring:
“Vanaf dag 1 was je al daadkrachtig en maakte je een heel schema voor onze 4 locatie bezoeken. Dat jij met de locatie nog geen ervaring/contact had, was geen punt. Terwijl we bij er aankwamen wisten wij het eigenlijk gelijk; dit is onze droomlocatie

De locatie heeft geen restaurant of interne catering, dus we gingen meteen aan de slag om het weekend goed te plannen en de gasten in de watten te leggen. Ze kozen voor Raimundo’s catering. 

“Onze grote dank gaat ook uit naar Raimondo en zijn crew. Wat een geweldige job heeft hij het weekend neergezet. Met allerlei extra’s waar we niet om hadden gevraagd, maar die het wel allemaal net wat specialer maakte. Zoals 2 soorten prosecco’s op de pizza party waarvan mensen konden proeven voordat ze een keuze maakte, tot hapjes vooraf gaand aan de pizza. Ons pizza party cadeau van steigerhouten loungebankjes die de sfeer echt bepaalde. Het was fijn dat hij ook flexibel kon zijn als we even 30 min later wilde beginnen. Zondag leverde hij nog grote blokken ijs voor de pool party aan zodat we onze drankjes koud konden houden. Niets was teveel. De brunch was geweldig en ook voor onze glutenvrije vrienden werd uitstekend verzorgd. Waarvoor grote dank!”

Voor de ceremonie kozen ze voor het rieten afdak (gazebo), zodat ze niet in de brandende zon hoefden te zitten. 

“In april 2018 ben ik samen met een vriendin nog naar Italie gekomen om oa het draaiboek door te nemen, kennis te maken met de bloemist. Voor onze ceremonie onder de gazebo had ik een romantisch beeld voor mij; helemaal rondom versierd met bloemen, kralen en andere zaken. Toen we dit in april bespraken met de dames gaven zij aan dat dit niet zou lukken qua tijd. Voordat ik uberhaupt de kans had om mijn droom in duigen te zien vallen; riep jij al dat jij al het voorbereidende werk op je zou nemen, zodat de bloemisten alleen de bloemen hoefde te doen. En wat waren de dames van Fiori geweldig. Meer en beter dan ik ooit had kunnen dromen.”

Wil je meer weten over een bruiloft op deze locatie? Neem contact op en bekijk ook deze video

accommodatieAG13   fotografie & videoDubbelinbeeld   bloemen: Romina & Roberta