Accommodaties in Toscane,  country style,  italiaansebruiloft,  Toscane,  trouwen in het buitenland,  trouwen in Italie,  trouwen in Toscane,  trouweninitalie,  wedding planner,  winterbruiloft

Winterbruiloft in Toscane

Wel eens gedacht aan een winterbruiloft in Italië?

Ik krijg het verzoek zelden, maar Jessica en Dennis wilden heel graag op 15 december trouwen, een speciale datum voor hen. Dus precies een jaar geleden trouwden zij op locatie in Toscane. Normaal gesproken worden de meeste momenten buiten georganiseerd, maar nu zochten we dus specifiek naar een mooie binnenlocatie en ze wilden heel graag in de Toscaanse heuvels trouwen op een authentieke locatie. Dat bleek nog een uitdaging aangezien veel locaties buiten de stad sluiten in de winter.

En wat was het mooi! De dames waren allemaal in het rood gekleed en het haardvuur brandde tijdens de ceremonie en het diner. De hapjes stonden naast de kerstboom. Alle ingrediënten voor een intieme en romantische bruiloft.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *