Accommodaties in Toscane,  bruidskapsel,  Certaldo,  country style,  italiaansebruiloft,  landelijk trouwen,  mooitoscane,  Toscane,  trouwauto,  trouwen in Italie,  trouwen in Toscane,  wedding planner

Trouwen in een een Middeleeuws kasteeltje en toosten in de wijngaard

Deze periode heeft mij doen beseffen dat ik heel hard in mijn handjes mag knijpen dat ik de afgelopen jaren zoveel mooie bruiloften heb mogen organiseren. Ik deel graag de verschillende bruiloften met jullie want wie weet kan dit een inspiratiebron zijn voor jullie bruiloft!

Elke bruiloft is weer zo uniek ook al werk ik soms wel 4 of 5 keer per jaar met dezelfde locatie, ieder bruidspaar heeft zijn eigen wensen en ideëen en dat maakt mijn werk zo bijzonder en uitdagend!

De bruiloft van Barbara en Robert is alweer een paar jaartjes geleden, maar ik kwam de foto’s tegen en buiten het feit dat de locatie (BB03) fantastisch ligt, heerlijke wijnen produceert en de lekkerste gerechten uit hun keuken tovert, was deze bruiloft ook heel bijzonder.

En wat mij met name bij is gebleven is dat we de pizzaparty net wat anders georganiseerd hadden dan normaal, met een borrel vooraf en wijntonnen als statafels zodat de gasten hun pizza of aan tafel of staand konden eten om zo een losse sfeer te creëren. De ceremonie was in op de binnenplaats van het Middeleeuwse kasteeltje in Certaldo gevogld door een heerlijke lunch met allemaal Italiaanse hapjes en pasta. De toost bij terugkomst op de locatie hadden we uiteindelijk in de wijngaard georganiseerd. We moesten wel een flink verlengsnoer voor de muzikanten regelen, maar de sfeer was werkelijk magisch!

Hebben jullie ook bijzondere wensen in gedachten? Ik ben benieuwd!

 

 

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *