arezzo,  italiaansebruiloft,  mooitoscane,  Toscane,  trouwen in het buitenland,  trouwen in Italie,  trouwen in Toscane,  trouweninitalie

Trouwen in historisch Arezzo

Arezzo is misschien minder bekend, maar je kunt hier ook o zo mooi trouwen! De gemeente biedt meerdere opties, maar de meest voor de hand liggende is de raadszaal, in het gebouw vlak naast de dom van Arezzo. Toosten kan op het prachtige plein Piazza Grande waar inmiddels 25 jaar geleden de beroemde film ‘La vita è bella’ van Roberto Benigni is opgenomen. Arezzo is geen grote stad en logistiek vrij makkelijk, dus eigenlijk een echte aanrader voor een mooie Toscaanse bruiloft.

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden, stuur een mailtje mooitoscane@gmail.com

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *