Accommodaties in Toscane,  san gimignano,  trouwen in het buitenland,  trouwen in Italie,  trouwen in Radda in Chianti,  trouwen in Toscane,  trouweninitalie,  wedding planner

Trouwen in het Chianti gebied

” Nadat ik 2 weken geleden ten huwelijk ben gevraagd zijn wij gaan nadenken waar wij willen trouwen. Dit blijkt de Chiantistreek in Toscane te zijn!” zo luidde aanhef van de aanvraag van Cynthia en Stefan. We gingen op zoek naar de geschikte locatie voor een week in juli in  de buurt van Radda in Chianti waar ze het liefst wilden trouwen.

Uiteindelijk vonden we samen dé locatie in de buurt van San Gimignano, maar ze besloten om toch te trouwen in Radda in Chianti, ca 45 min rijden door de heuvels.

De locatie AG04 heeft 8 appartementen met 30 slaapplaatsne (+ nog een aantal slaapbanken). Deze is in de maanden mei, juni en september voor 2 of 3 nachten te boeken, in juli en augustus minimaal een week. Ze hebben een eigen restaurant die het pizzadiner, BBQ en huwelijksdiner kunnen verzorgen. De tuin kijkt prachtig uit op het wereldberoemde dorpje San Gimignano.

Meer weten? stuur een mailtje

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *