Accommodaties in Toscane,  bruidskapsel,  buiten trouwen,  buitentrouwen,  italiaansebruiloft,  landelijk trouwen,  tips Toscaans huwelijk,  Toscaanse wijnen,  Toscane,  trouwen bovenop een heuvel,  trouwen in het buitenland,  trouwen in Italie,  trouwen in Toscane,  trouwen in val d'orcia,  wedding planner

Trouwen in de Val d’Orcia

De laatste tijd krijg ik regelmatig aanvragen voor de Val d’Orcia en sinds ik samenwerk met Carlotta, kan ik mij geen betere plek voorstellen dan VI09! Alle ingrediënten voor een Toscaanse bruiloft zijn aanwezig.

  • een prachtige villa voor 30 personen en op loopafstand nog eens ca 40 slaapplaatsen
  • eigen wijnproduktie en op de 3e dag wordt een wijnproeverij aangeboden aan de gasten die in de villa verblijven
  • een prachtige oprijlaan met cipressen
  • geweldig uitzicht over de heuvels
  • binnenplaatsje om te dineren (doe mooi met lampjes erboven!)
  • wettelijk huwelijk is mogelijk in de tuin

Meer weten? Wees snel want 2022 is al bijna volgeboekt!