buiten trouwen,  buitentrouwen,  country style,  Italiaanse traditie,  italiaansebruiloft,  landelijk trouwen,  mooitoscane,  Toscane,  Travel,  trouwen in cortona,  trouwen in het buitenland,  trouwen in Italie,  trouwen in Toscane,  trouweninitalie,  vespa,  wedding planner

Intieme bruiloft in Cortona en Montepulciano

Willen jullie het klein houden? Houden jullie van mooie dingen maar willen jullie niet ‘over the top’ trouwen? Voor alle wensen zijn oplossingen!

Simone en Thijs waren op zoek naar een mooie, intieme plek in Toscane om hun bruiloft te vieren met hun naaste familie en enkele vrienden. Elk bruidspaar heeft eigenlijk wel een bijzonder verhaal en persoonlijke wensen omtrent hun huwelijk en het is voor mij een enorme eer om stellen hierbij te helpen om met hun verhaal de droomdag te mogen organiseren. En ik moet zeggen dat ik blij ben dat elk stel weer anders is en hun eigen ideëen heeft, want dat is nou juist zo uitdagend aan mijn beroep.

Thijs was als kind al eens in Cortona geweest en wilde daar graag iets mee doen, maar ze wilden allebei het liefs tussen de olijfbomen trouwen. We hebben de gulden middenweg gevonden want ze zetten ‘s ochtends een handtekening in Cortona en ‘s middags vierden we de ceremonie tussen de olijfbomen naast de villa met uitzicht op de vallei. Het was hen gegund lekker buiten te kunnen eten en af te sluiten met een feestje begeleid door het muzikale duo Alessandro en Sara. Wat een prachtige dag, ik zal hun stralende gezichten en hartelijkheid nooit vergeten!