bruidskapsel,  buiten trouwen,  buitentrouwen,  country style,  italiaansebruiloft,  mooitoscane,  trouwen in Italie,  trouweninumbrie,  Uncategorized,  wedding planner,  witte loper

Trouwen in Umbrië

Kan het nog mooier? Trouwen met je kinderen en liefste familieleden en vrienden in september in Umbrië. We begonnen eind 2018 met de organisatie van de bruiloft in september 2019 en wel een bruiloft met een wettelijke ceremonie in het oude stadje gevolgd door een lunch met de bruidstaart als toetje. Terwijl de gasten terug gingen naar de locatie werden de mooiste trouwfoto’s gemaakt. Vervolgens maakten we het nog af doordat ik jullie persoonlijke verhaal in een mooie ceremonie in de tuin aan het einde van de dag vertelde. Daarna kon het feest beginnen met een heerlijke borrel aan het zwembad begeleid door het muzikale duo en vervolgens genieten van een 5-gangen diner bereid door Lorenza.