alfa giulietta,  bruidskapsel,  Certaldo,  evenementen Toscane,  italiaansebruiloft,  landelijk trouwen,  mooitoscane,  pizzadiner,  trouwauto,  trouwen in Italie,  trouwen in Toscane,  wedding planner

Bruiloft in de Toscaanse heuvels

Eva schreef mij eind september 2015 aan met de vraag of ik meer informatie kon sturen over 2 locaties die op mijn website staan. Nadat ik een aantal wensen van Simon en Eva op een rijtje had gezet, vlogen ze over en bezochten we 3 locaties in de Toscaanse heuvels. BB03 sprong er voor hen met kop en schouders bovenuit, dus begonnen we met het plannen van hun trouwweekend 27-29 augustus 2016.
In mei kwamen ze nog een paar dagen terug om de puntjes op de i te zetten en het huwelijksdiner te proeven en te kiezen.

Ze begonnen 27 augustus met een heerlijk pizzadiner bereid door chef Nunzio, die pizza’s bakte in de houtoven op locatie. Op zaterdag was er ‘s ochtends tijd om te zwemmen en relaxen terwijl Eva startte met haar voorbereidingen. Terwijl Pamela met het bruidskapel bezig was, kwamen de fotografen Jamie en Fabio aan om dit vast te leggen. Na de lunch ontmoetten Eva en Simon elkaar in de tuin van de locatie. De gasten reden daarna richting Certaldo en Simon en Eva reden erachteraan in hun trouwauto Alfa Giulietta Spider (jaren 60). De wettelijke ceremonie vond plaats in het prachtige Certaldo Alto, muzikaal begeleid door een violist.Vervolgens was er een toost met prosecco bij Osteria del Vicario, vlak naast de trouwlocatie. Terwijl de gasten terug gingen, maakte het bruidspaar foto’s in Certaldo en net daarbuiten. De gasten kregen alvast een drankje op de accommodatie toen het bruidspaar al toeterend aan kwam rijden. Tijdens het aperitief werden er groepsfoto’s gemaakt en er werd natuurlijk gegeten en gedronken. Het driegangen diner vond plaats in de olijfgaard aan de achterzijde om daarna af te sluiten met een heerlijke millefoglie bruidstaart volgens Italiaanse traditie. Toen was het tijd voor de openingsdans gevolgd door een een geweldig feest met een Italiaanse DJ!

Credits
accommodatie: BB03  bruidskapsel & bruidsmakeup: Pamela    fotografie: Jamie & Fabio   muziek: Francis   bloemen: Daniela