bruidskapsel,  country style,  mooitoscane,  trouwen in Italie,  trouwen in Siena,  trouwen in Toscane,  trouweninitalie,  wedding planner,  wettelijk huwelijk aan zee

Trouwen in Siena

Siena, wie kent deze stad niet? Met het prachtige schelpenplein waar jaarlijks twee keer het Palio (paardenrennen) gehouden worden. Bas en Sandra hadden daarom een belangrijke wens: ze wilden in Siena trouwen en een villa voor ca 40 personen.

We gingen op zoek en kwamen zo bij BB02 terecht, niet direct in de buurt van Siena, maar alles viel op zijn plek. Ze hadden een mooie villa gevonden, niet te luxe, wel echt authentiek en vooral …heerlijke wijnen!
Op de dag van aankomst hadden we een welkomstdrankje georganiseerd en vervolgens een pastadiner in het nabij gelegen restaurantje (loopafstand) met geweldig uitzicht over de wijngaarden.
Op 5 juni was het dan zover: de trouwdag! Pamela deed het bruidskapsel en de make-up van Sandra en haar assistente van enkele gasten. Rond half 11 ontmoetten Bas en Sandra elkaar voor de villa en vervolgens stapte iedereen in de busjes naar Siena. De wettelijke ceremonie, in het Palazzo Pubblico, werd begeleid door zang van Sara en het gitaarspel van Alessandro. Iedereen werd er een beetje stil van, zo mooi was het.
Na de ceremonie was het tijd voor een toost en lunch aan het plein. Terwijl het bruidspaar foto’s maakte, hadden de gasten nog wat tijd om rond te lopen in Siena. Eenmaal terug op de accommodatie was er nog even tijd om op te frissen en daarna stond er een heerlijk aperitief klaar bij het zwembad. Het diner stond opgedekt voor de villa, versierd met ‘stringlights‘ boven de houten country style tafels met kanten loper.
Aan het einde van het diner werd de bruidstaart ‘millefoglie’ voor de gasten gemaakt en de afsluiting was een geweldig feest met cocktailbar en een DJ in de villa.

Ook interesse in zo’n prachtige bruiloft in Siena? Schrijf een mail

Credits

accommodatie: BB02  bruidskapsel & bruidsmakeup: Pamela    fotografie: Domenico   muziek: Alessandro & Sara  

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *