bruidskapsel,  buiten trouwen,  Certaldo,  country style,  fiat 500,  italiaansebruiloft,  mooitoscane,  symbolische ceremonie Toscane,  tips Toscaans huwelijk,  trouwauto,  trouweninitalie,  wedding planner

Toscaanse bruiloft AG07

In november 2015 kwam Leen langs in Toscane om een geschikte locatie te zoeken voor haar bruiloft. Ze was inmiddels jarenlang samen met Bert en het gezin was al compleet met 3 prachtige kinderen, maar de kroon op hun liefde ontbrak nog. Ze waren een keer eerder in het Middeleeuwse dorpje Certaldo geweest waar ze al een beetje verliefd op waren geworden. Ze vonden een prachtige villa op 10 km afstand van Certaldo.

Op de dag van aankomst werden de gasten verwelkomd met een glas prosecco en een pizzaparty.
De tuin van de villa vonden ze erg mooi, dus bestond het dilemma, waar nu trouwen? Het werd een symbolisch gedeelte in de tuin van de villa en daarna met zijn allen in busjes naar Certaldo voor het wettelijk gedeelte, gevolgd door een toost en een Italiaanse lunch. De gasten konden daarna terug naar de villa en het bruidspaar maakte nog wat foto’s in en rondom Certaldo. Aan het einde van de middag was het tijd voor een uitgebreid aperitief met hapjes, muzikaal begeleid door Claudio en Francesco. Ondertussen had de catering de tuin voor de villa klaargezet voor het diner met ronde tafels en daarboven hadden we gezellige lampjes gehangen voor een sfeervol effect. Als verassing hadden Bert en Leen een driewieler ijskar geregeld als dessert die aan het einde van het diner aan kwam rijden. Als aafsluiting was er een geweldig feest in de villa met een Italiaanse DJ.

accommodatieAG07 bruidskapselPamela    fotografie Nathalie Moors  bloemen: Samuela muziek: Claudio & FrancescoLascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *