country style,  fiat 500,  italiaansebruiloft,  landelijk trouwen,  mooitoscane,  trouwen in Radda in Chianti,  trouweninitalie,  wedding planner

trouwen in Radda in Chianti

Buongiorno, wat een mooie dag was 17 september 2016 ondanks het feit dat we zowel regen als zon hebben gezien. Gelukkig was plan B van tevoren opgesteld en lieten Bart en Eliza zich absoluut niet uit het veld slaan. Het was immers de dag waar ze zo lang naar uit hadden gekeken, hun trouwdag! En zoals ze in Italië zeggen “sposa bagnata, sposa fortunata”, dat betekent dat als de bruid natgeregend wordt, dat ze heel veel geluk zal hebben in haar leven. Gelukkig regende het alleen even vlak voor de ceremonie en na de ceremonie liet het zonnetje zich weer zien.

Eliza’s haar werd in een losse vlecht gedaan met gipskruid door kapster Marcela. Haar vriendin Marloes maakte haar op. Eliza koos voor een prachtig, groot groen/wit boeket wat helemaal aansloot op haar stijl. Bart kreeg een corsage die bij het boeket hoorde. Ze ontmoetten elkaar bij de fontein van AG09, het mooie voormalige boerderij complex, tegenwoordig een accommodatie met 9 appartementen gerund door Patrizia.
Eliza en Bart reden in hun Fiat 500 richting Radda in Chianti, de rest van de gasten in hun (huur) auto’s. Na de ceremonie onder de arcadebogen middenin het dorp, was het tijd voor een toost met prosecco op het plein. Terwijl de gasten terugkeerden naar de accommodatie, maakte het bruidspaar trouwfoto’s met fotograaf David.
Terug op de accommodatie had Patrizia het aperitief en antipastobuffet bij de entree laten klaarzetten. Aangezien het weer inmiddels droog was, konden gasten toch lekker naar buiten. Het diner was in de rustieke Limonaia zaal, opgedekt met wit en een mintgroene touch. Op tafel stonden potjes gedecoreerd door Eliza met gipskruid en een roos erin.
Na het 4-gangen diner was het tijd om te gaan dansen met de DJ in de voormalige wijnkelder.

accommodatie: AG09 bruidskapsel: Marcela    fotografie: David   bloemen: Romina