buiten trouwen,  buitentrouwen,  country style,  italiaansebruiloft,  landelijk trouwen,  mooitoscane,  tips Toscaans huwelijk,  Toscane,  trouwauto,  trouwen in het buitenland,  trouwen in Italie,  trouwen in Toscane,  trouweninitalie,  wedding planner,  witte loper

Trouwen in Lajatico – de geboorteplaats van Andrea Bocelli

Marloes en Mark hadden al een plan om in Italië te trouwen toen ze hoorden dat kennissen van hen in Lajatico (Toscane) getrouwd waren. Ze waren zo enthousiast dat ik een telefoontje kreeg van Marloes of ze meer informatie kon ontvangen over de plek waar Nienke en Daan een jaar eerder getrouwd waren. Zo kwam het dat na het bezoek aan de locatie in Toscane, ze helemaal overtuigd waren van de schoonheid van deze plek en de hartelijkheid van de eigenaren.

Natuurlijk is het mooi als je al een voorbeeld hebt hoe een bruiloft eruit zou kunnen zien, maar geen enkele bruiloft is hetzelfde. Ieder heeft zo zijn ideeën over het programma en details. De bruiloft van Marloes en Mark was dan wel op dezelfde locatie, maar toch weer heel anders al op de dag van aankomst en ook de trouwdag zelf was ook op vele gebieden echt anders. Dat is juist het leuke van mijn job. Ik werk graag samen met locaties die ik al ken omdat ik weet dat het een mooie plek is en hoe de mensen er zijn en hoe ze werken. Toch verbaas ik mij elke keer weer hoe anders een bruiloft er dan weer uitziet, elk bruidspaar heeft zo zijn eigen wensen!

Hebben jullie ook een mooie locatie gespot, maar zien jullie de bruiloft anders voor je dan op foto’s die je al gezien hebt van andere bruiloften? Geen probleem, we gaan samen aan de slag om de dagen in te vullen op jullie manier!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *