Certaldo,  trouwen in Toscane

Stella en Edward trouwen in Certaldo


Op 2 juli 2009 zijn Stella en Edward in de aanwezigheid van hun twee kinderen, Elleke en Sjoerd, in het huwelijk getreden in Certaldo Alto. Zij hebben na de huwelijksvoltrekking genoten van een heerlijke lunch bij een wijnboer vlakbij San Miniato. Daarna hebben ze nog genoten van een heerlijke vakantie Agriturismo Cerreto Guidi.

Dit is hun ervaring:

Hoi Renske,
Net hebben we de foto’s ontvangen. En natuurlijk meteen bekeken. Ze zijn echt heel erg mooi!! Het geeft echt weer hoe de dag verlopen is.
Nadat je weg was gegaan hebben we nog heerlijk binnen in de huiskamer gegeten. Elleke lag lekker op de bank met haar knuffel een boekje te lezen en Sjoerd lag in de kinderwagen te slapen. Daarna hebben we gewacht tot de regen enigszins minder werd. Dat was overigens geen straf in die prachtige huiskamer. We hebben nog een fles wijn gekregen (de Nicole) en deze hebben we ’s avonds voor ons huisje heerlijk opgedronken (nadat de kinderen al op bed lagen…..). En wat heel leuk was toen we thuis kwamen waren natuurlijk de leuke verassingen die we daar aantroffen. Van de familie en van mijn werk.
Kortom een heerlijke dag die geheel verlopen is zoals we ons hadden voorgesteld (behalve de aankomst dan…. Dat gedoe met die auto haha)
De rest van ons verblijf bij Elena is ook heerlijk geweest. We hebben er alle vier enorm van genoten.
Renske, bedankt voor alles en misschien tot ziens!!
Groeten,
Edward, Stella, Elleke en Sjoerd