bloemenboog,  bruidskapsel,  buiten trouwen,  buitentrouwen,  country style,  Italiaanse traditie,  italiaansebruiloft,  landelijk trouwen,  mooitoscane,  Toscaanse wijnen,  Toscane,  trouwen in Italie,  trouwen in Siena,  trouwen in Toscane,  trouweninitalie,  Uncategorized,  wedding planner

trouwen in de buurt van Siena

Afgelopen juni vond er op een Toscaanse wijnboerderij vlakbij Siena een bijzondere bruiloft plaats met ongeveeer 40 gasten. Iedereen kon op de locatie zelf overnachten aangezien ze precies 40 bedden beschikbaar hebben.

Het bruidspaar bestond uit een Nederlands/Amerikaans stel en de bruid had Oekraïense roots, wat de ceremonie extra speciaal maakte. Tijdens de geloften stond het bruidspaar op een stuk stof volgens traditie. Aan het einde van de ceremonie werd er snoep gestrooid richting de gasten, wat ook een typisch Oekraïens gebruik is. Het was een mooie mix van culturen die de bruiloft extra bijzonder maakte.

Na de ceremonie ging het gezelschap naar Siena, waar op het prachtige plein Il Campo een heerlijke lunch werd geserveerd. De sfeer was ontspannen en vrolijk, en er werd veel gelachen en genoten van het prachtige uitzicht en het lekkere eten.

Later die dag keerde het gezelschap terug naar de wijnboerderij, waar een heerlijk vegetarisch diner op het bruidspaar stond te wachten. De gerechten werden gecombineerd met de Chianti-wijnen van eigen produktie.

Het was een dag om nooit te vergeten, waarin de liefde tussen twee mensen werd gevierd en waarbij culturen werden samengebracht. Een prachtige dag, waarbij iedereen genoot van het gezelschap, het eten, de wijn en vooral de liefde.