Accommodaties in Toscane,  Cerreto Guidi

Agriturismo Cerreto Guidi

Lekker genieten van de prachtige omgeving en hun zelf geproduceerde wijn, barbecuen in hun grote tuin, zwemmen met uitzicht op de wijngaarden, wandelen door hun wijngaarden. Elena en Daniele zijn een jong echtpaar die jullie zeker met veel enthousiasme willen ontvangen. Zij hebben eind jaren 90 het familie landhuis gerenoveerd en omgetoverd in een prachtige accommodatie. Stijlvol ingericht, met oog voor detail. Simpel, maar erg mooi.

In het hoogseizoen organiseren ze op vrijdag een pizza-party voor alle gasten en Daniele bakt pizza’s in de houtoven die de gasten naar eigen smaak zelf mogen beleggen. Op dinsdag is er een rondleiding in hun wijnkelder waarbij ook een glaasje van hun heerlijke Chianti niet ontbreekt!

Florence, Lucca, Pisa (+/- drie kwartier) en San Gimignano, Siena (1-1,5 uur) zijn goed bereikbaar met de auto. En het wereldberoemde stadje Vinci ligt er slechts 3 km vandaan.

Al zin gekregen om in Cerreto Guidi te verblijven? klik hier