Accommodaties in Toscane,  trouwen in Toscane

Nieuw jaar, vernieuwde site!


Allereerst wens ik al mijn lezers een gelukkig en gezond 2009!

Voor Mooi Toscane – weddingplanning and accomodations betekent het nieuwe jaar tijd voor een vernieuwde site! www.mooitoscane.com

Afgezien van de lay-out is de inhoud niet veel veranderd. Er zijn wel een paar belangrijke organisatorische veranderingen in 2009. Op de planning staan al een aantal huwelijken en een blessing in samenwerking met mijn Italiaanse collega-weddingplanners uit Castelfiorentino, maar dit jaar ga ik meer huwelijken zelf organiseren. Ik wil mij vooral concentreren op het noordelijke deel van Toscane, dat ook beschreven staat op mijn site.

In mei staat het Italie evenement in Haarzuilen op de planning. Kortom een jaar vol uitdagingen! Ik ben ervan overtuigd dat het een succesvol jaar wordt, ondanks de negatieve berichten over de economische crisis. Trouwen in Toscane hoeft niet per se duur te zijn, het kan zelfs zijn voordelen hebben omdat er over het algemeen minder genodigden zijn. En een vakantie of weekendje in een Toscaanse agriturismo temidden van prachtige, historische kunstschatten kan namelijk een prima alternatief zijn voor een verre vakantie.