trouwen in Toscane

Marc en Mariska trouwen in Lucca


Afgelopen august zijn Marc en Mariska in Lucca getrouwd in de prachtige “Sala Verde” in Palazzo Orsetti. Onderstaand hun eigen woorden over deze prachtige dag:

Op 7 augustus 2009 zijn wij onder het bijzijn van onze lieve dochter Jasmijn, dierbare familie en vrienden in het huwelijk getreden in het mooie Lucca. Het was een geweldige ervaring die wij iedereen kunnen aanbevelen!

Het was voor ons echt een droom die werkelijkheid is geworden. We wilden graag in het buitenland trouwen, maar waar precies… tja dat wisten we nog niet. Tot we op de site van Renske kwamen en eigenlijk meteen wisten dat het Toscane ging worden. We hebben met Renske veel contact gehad via de mail, skype en telefoon over hoe we onze dag konden indelen. Renske kwam met hele goede ideeen, mogelijkheden, alternatieven, indien nodig. En werkelijk alles was mogelijk. Niks was te gek! De begeleiding naar onze geweldige dag toe was echt super!

Op 2 augustus kwamen wij aan in Agriturismo Massarella, een heerlijke accommodatie met zeer vriendelijk en gastvrije mensen. Die avond hebben we daar samen met Renske ons huwelijksdiner geregeld. 2 dagen voor ons huwelijk zijn we in Lucca in ondertrouw gegaan en ook dit werd perfect geregeld door Renske.

De trouwdag zelf was mede hierdoor geweldig verlopen! Na onze huwelijksvoltrekking in Lucca zijn wij met onze groep gasten naar een restaurantje geweest en hebben we genoten van een voortreffelijke lunch. Het diner in onze accomodatie was ook met een woord voortreffelijk. Carla, de eigenaresse is echt een top chef!
Al onze gasten (ruim 30 man) zijn blijven slapen in de accommodatie die we hadden geregeld. Geweldig! Na het vertrek van onze gasten hebben wij als pas getrouwd stel nog heerlijk genoten van al het moois wat Toscane je kan bieden, geweldige lieve mensen, heerlijk eten, mooie steden en dorpjes, en natuurlijk geweldig mooi weer!

Toen wij na 2 weken thuis kwamen lagen onze papieren al klaar zodat wij ons huwelijk in Nederland meteen vast konden leggen. Alles was echt tot in de puntjes verzorgd! We genieten nog elke dag van deze geweldig mooie ervaring die mede dankzij Renske onvergetelijk is voor ons allen! Super bedankt!

Lieve groetjes,

Marc en Mariska Zeeman-Doffer