trouwen in Toscane

Corianne en Rogier trouwen in Castellina in Chianti

Dit zijn de ervaringen van Corianne en Rogier

Hallo Renske

We willen jou nogmaals bedanken voor jouw inzet bij onze perfect geregelde en onvergetelijke bruiloftsdag en week in Toscane.

Alles wat bij een geslaagde trouwdag komt kijken, precies zoals wij het graag wilden, heb jij voor elkaar gekregen.
Uit de vele leuke opties die jij ons hebt voorgesteld zijn we blij dat we uiteindelijk hebben gekozen voor het gemeentehuis in Castellina in Chianti.

Stress hebben we geen van beiden gehad die dag, aangezien jij vanaf het begin tot het eind alles tot in de puntjes voor elkaar had. De bloemen, de kapper, de visagiste, het vervoer van onze gasten, de top lunchlocatie, ga zo maar door.

Ook alles wat kwam kijken bij de dagen rondom de trouwdag hadden we zonder jou hulp nooit zo goed voor elkaar gekregen. Het vinden en boeken van het prachtige huis waar we met onze familie en vrienden een week zijn verbleven. Kok Mimmo Baldi en zijn medewerkers die dagelijks aan huis voor ons gekookt hebben. De wijnproeverij en diner bij de gastvrije familie in Fattoria Santo Stefano in Greve. De band Trio Radio Marelli die een fantastisch optreden heeft gegeven in de tuin van ons huis en de cameramensen die alles op een prachtige manier hebben vastgelegd.

We zijn blij met de manier waarop jij het hele voortraject hebt geregeld. De administratieve rompslomp heb jij perfect op je genomen zodat voor ons slechts nog het zetten van een handtekening overbleef.
Dankzij jouw inzet en organisatie is alles soepel verlopen en, nog belangrijker, hoefden wij ons nergens zorgen om te maken.