Accommodaties in Toscane,  buiten trouwen,  country style,  italiaansebruiloft,  mooitoscane,  trouwen in Italie,  trouwen in Toscane,  trouweninitalie,  wedding planner

Toscaanse bruiloft in de buurt van Florence

Deze locatie is niet alleen prachtig maar de mensen die er werken maken de bruiloft onvergetelijk! Ze hebben genoeg appartementen voor ca 100 personen, maar je kunt de locatie ook gedeeltelijk afhuren door bijvoorbeeld alleen de villa te gebruiken.

Afgelopen juni organiseerde ik hier een bruiloft voor bijna 70 personen. De locatie heeft een interne keuken dus ze kunnen alles verzorgen vanaf het welkomstdrankje -en diner, ontbijt, lunch, huwelijksdiner, feest en eventuele brunch. Drankjes tussendoor kunnen aan de bar gekocht worden of jullie kunnen de koelkasten in de appartementen vullen om jullie gasten niets tekort te laten komen.

Het is mogelijk om voor de wet te trouwen zoals Laura en Wouter afgelopen juni deden met als backdrop het prachtige kapelletje. Je zit er vanaf ca 16.30/17 uur in de schaduw wat geen overbodige luxe is op warme dagen. Aansluitend kan onder de bomen de borrel plaatsvinden. Het diner is meestal voor het restaurant met ver uitzicht op de omliggende heuvels. De locatie kan zelf bulblights ophangen. Voor het feest kan de overkapping gebruikt worden tot maximaal 1 uur. Worden jullie net zo enthousiast als ik?