Accommodaties in Toscane,  bruidskapsel,  buiten trouwen,  buitentrouwen,  country style,  mooitoscane,  Toscaanse wijnen,  Toscane,  trouwen in het buitenland,  trouwen in Italie,  trouwen in Toscane,  trouweninitalie,  wedding planner

Matrimonio all’italiana met 150 gasten – 29 juni 2019

Een uitdaging was het wel om een bruiloft te organiseren met 150 Belgische gasten op een plek waar normaal gesproken maximaal 100 gasten ontvangen kunnen worden.  Maar deze tenuta ten zuiden van Siena heeft een bijzondere betekenis voor Céline die er vroeger elk jaar als kind al kwam met haar ouders. Haar droom was om haar bruiloft op deze bijzondere plek te vieren met haar Michel en hun dochtertje.

Het weekend begon met een gezellige pizza-avond waarbij alle gasten aan elkaar werden voorgesteld. De avond werd vergezeld door een Italiaans trio folk. Zaterdag was de grote dag! Het was een erg warme dag, het kwik liep op tot boven de 38 graden, maar daar waren wij op voorbereid. We hadden de ceremonie later op de dag gepland en 150 waaiers geregeld en flesjes water koud gelegd. De ceremonie werd begeleid door Nadia en haar muzikanten die inhoud nog intenser maakten. Na een ‘s zomerse borrel met heerlijke lichte visgerechten, was het tijd voor het uitgebreide huwelijksdiner. Volgens Belgische traditie komt het bruidspaar als laatste aan tafel met een ‘intredelied’, een opzwepend nummer terwijl de gasten met hun servet zwaaien. Op zo’n moment moet het diner natuurlijk nog beginnen en moet er nog van alles geregeld worden maar als je dan als organisator al die  150 gelukkige gezichten ziet, geeft dit enorm veel voldoening!

Het dessertbuffet hadden we achter de villa geregeld om de gasten richting feest te krijgen. We hadden de heerlijkste Italiaanse toetjes in monopoties verdeeld. De dranken tijdens het feest werden geserveerd vanuit een vintage Volkswagenbusje omgetoverd tot cocktailbar, een leuk idee voor een bijzonder feest!

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *