Accommodaties in Toscane,  bloemenboog,  bruidskapsel,  fiat 500,  mooitoscane,  symbolische ceremonie Toscane,  tips Toscaans huwelijk,  Toscaanse wijnen,  Toscane,  trouwen in florence,  trouwen in het buitenland,  trouwen in Italie,  trouwen in Toscane,  trouweninitalie,  Uncategorized,  wedding planner

Trouwen in Florence

Is de groep niet al te groot? Kies voor de charme van het prachtige Florence!

Ik heb in  2017 een gezellige B&B ontdekt waar ik graag kleine bruiloften organiseer. De lokatie is een verborgen juweeltje en ligt op steenworp afstand van Florence. Het is ingericht voor kleine groepen. De eigenaren zijn ontzettend vriendelijk en jullie kunnen lekker je gang gaan zolang je buiten de muziek maar om 12 uur stopzet. Binnen mogen jullie in de wijnkelder nog doorgaan tot 2 uur.

Remco en Riëtte trouwden in de tuin vorig jaar juli en proostten daarna meteen met prosecco en taart. Vervolgens gingen ze lunchen op Piazzale Michelangelo met fantastisch uitzicht over de stad. Terwijl de gasten terug gingen naar de B&B met een transfer voor een frisse duik, maakten wij foto’s bij het uitzicht en de ‘Ponte Vecchio’.

Eenmaal terug hadden ze eerst nog een verassing voor de gasten, een lekker ijsje… om vervolgens aan te schuiven voor een heerlijk 4 gangendiner.

Lascia un commento

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *